Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-دریافت حق بیمه از دانش آموزان در شرایطی که مدارس تعطیل بوده به یکی از سؤالات والدین تبدیل‌شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بیش از دو ماه از آغاز سال تحصیلی جدید می‌گذرد که طبق سال‌های گذشته، بحث پرداخت هزینه بیمه حوادث دانش‌آموزی، به‌طورجدی مطرح‌شده است، با توجه به آموزش‌های غیرحضوری در شرایط حاکم بر کشور، شاهد واکنش‌های تعدادی از خانواده‌ها نسبت به پافشاری مدیران مدارس، برای دریافت هزینه بیمه حوادث دانش‌آموزی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلایه والدین دانش آموزان بر این اساس است که بیمه حوادث، قطعاً نیازمند توجیه اقتصادی بوده و در این زمینه باید یک نیاز جدی وجود داشته باشد که هزینه‌ای برای آن منظور شود و نکته دیگر اینکه نباید مدارس برای پرداخت آن متوسل به فشار و تهدید خانواده‌ها شده و هزینه‌ای مازاد بر نرخ مصوب بیمه حوادث دانش‌آموزی، دریافتی داشته باشند.

به همین منظور برای رفع پاره‌ای از مسائل و ابهامات درزمینهٔ لزوم پرداخت بیمه حوادث دانش‌آموزی با معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش‌وپرورش استان قم به گفت‌وگو پرداختیم.

معاون نوسازی مدارس: ابزارهای هوشمند دانش آموزان توسط خیران تأمین می‌شودمسئول سازمان بسیج دانش آموزی قزوین: مسابقه نقاشی و دلنوشته "حاج قاسم، قهرمان دوست داشتنی" برگزار می‌شودوعده‌های بی‌حاصل مخابرات همدان / مشکل اینترنت دانش آموزان کوی جنت همچنان پا برجاست

لزوم پرداخت هزینه بیمه حوادث دانش‌آموزی

سهراب مقدمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به بحث بیمه حوادث دانش‌آموزی اظهار داشت: با توجه به این مطلب که در سال‌های گذشته، دانش آموزان در آموزشگاه‌ها حضور داشتند و احتمال بروز هرگونه اتفاقی در ساعات حضورشان در محیط آموزشی وجود داشت بیمه حوادث دانش‌آموزی بر اساس توافقنامه با بیمه‌گذار مربوطه، جبران خسارت می‌کرد.

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش‌وپرورش استان قم، تصریح کرد: امسال نیز وزارت آموزش‌وپرورش دستورالعمل اجرایی بیمه حوادث و مازاد درمان دانش آموزان مدارس را برای اجرا، به استان‌ها ابلاغ کرده که بر اساس آن حق بیمه هر دانش‌آموز با نرخ 59 هزار و 420 ریال تعیین‌شده است.

وی با اشاره به لزوم پرداخت هزینه بیمه حوادث دانش‌آموزی عنوان کرد: بیان این مطلب که مدارس در حال حاضر تعطیل هستند دلیل موجهی برای پرداخت نکردن هزینه بیمه نیست چراکه ممکن است مدارس در همین فاصله سال تحصیلی، به‌صورت حضوری فعالیت خود را آغاز کنند.

محدودیت زمانی در پرداخت بیمه حوادث دانش‌آموزی

به گفته مقدمی این حق بیمه شامل تمام اتفاقات احتمالی در بیرون و داخل مدارس و در تمام ساعات شبانه‌روز بوده و بر اساس تفاهم‌نامه منعقده جبران خسارت می‌کند لذا والدین محترم باید نسبت به پرداخت آن اهتمام جدی‌تری داشته باشد و بدانند این مبالغ عایدی برای آموزش‌وپرورش ندارد.

وی با تأکید بر پرداخت به‌موقع هزینه بیمه حوادث دانش‌آموزی افزود: هزینه دریافتی به‌حساب آموزشگاه، سپس بیمه واریز می‌شود که با صدور کارت بیمه و کد رهگیری آن نظارت دقیقی صورت می‌گیرد لذا با توجه به فرصت محدود پرداخت این هزینه، خواهشمند هستیم سریع‌تر اقدام شود.

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش‌وپرورش استان قم خاطرنشان کرد: دریافت هرگونه وجه تحت عنوان کمک به مدرسه ممنوع است اولیای محترم در صورت مشاهده و ثبت هرگونه شکایتی می‌توانند با کارشناس‌های پاسخگویی به شکایات نواحی و مناطق ادارات آموزش‌وپرورش تماس بگیرند.

انتهای پیام /453/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزینه بیمه حوادث دانش آموزی آموزش وپرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۰۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: دانش‌آموزان متاهل طبق آیین‌نامه اجرایی مدارس و تایید مدیر مدرسه با رعایت شئونات می‌توانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با  خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه تلاشمان این است هیچ دانش‌آموز روستایی از تحصیل باز نماند، اظهار کرد: در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل اتفاقات خوبی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به شناسایی ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان زنجان، ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش آموزان مشکلات جدی ذهنی یا جسمی دارند و بعضا آموزش‌پذیر نیستند.
 
قاسمی با اشاره به اینکه این ۷۹۰ نفر در حوزه ورود به ابتدایی هستند و چون آمار را به طور کلی حساب می‌کنند،۳۰ نفر از این تعداد فوت شدند، اضافه کرد: علاوه بر این، تعدادی از دانش‌آموزان هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو افراد بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموزی، بیان کرد: از این تعداد ذکر شده خانواده (حدود ۵۵ دانش آموز) نیز به علت جثه کوچک فرزندشان اجازه ورود آن‌ها به پایه ابتدایی را ندادند.  

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در حوزه متوسطه عمده دلیل ترک تحصیل ازدواج، ورود به حوزه اشتغال و عدم رضایت برخی والدین برای ادامه تحصیل فرزندانشان است، بیان کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

قاسمی با اشاره به اهمیت حق تحصیل برای افراد، خاطر نشان کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.
 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند