Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: بیمه حوادث دانش‌آموزی، هزینه درمان کرونا را تا سقف ۶ میلیون تومان پوشش می‌دهد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

گودرز کریمی‌فر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: بیمه حوادث دانش‌آموزی شامل بیماری‌های صعب العلاج دانش‌آموزان نیز می‌شود؛ از این رو، وزارت آموزش و پرورش بیماری کرونا را هم در این گروه قرار داده و از ۵۰۰ هزار تا ۶ میلیون تومان هزینه درمان کرونا را دربرمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هزینه بیماری‌های دانش‌آموزان توسط معاونت منابع و برنامه ریزی آموزش و پرورش تأیید می‌شود و سپس دانش آموزان می‌توانند مبلغ متحمل شده را از بیمه دریافت کنند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه هزینه خرید و پیوند کلیه شامل این بیمه می‌شود، گفت: با همکاری انجمن حمایت از بیماران کلیوی خسارت آن طبق سقفی که تعریف شده است، برای دانش آموزان در نظر گرفته‌ایم.

کریمی‌فر گفت: در بیمه نامه حوادث دانش آموزی برابر تعهدات تعریف شده، جبران غرامت ناشی از هرگونه حادثه مانند سیل، صاعقه، زلزله و همچنین غرامت نقص عضو ناشی از حادثه و همین‌طور هزینه‌های درمان سرپایی و بیمارستانی و هزینه جراحی ناشی از بیماری، مازاد بر سهم بیمه پایه در این بیمه حوادث پیش‌بینی شده است.

وی درباره دستورالعمل اجرایی بیمه حوادث دانش‌آموزی اظهار کرد: در این بیمه نامه تحت عنوان بیمه‌نامه دانش‌آموزان، نوآموزان، هنرجویان و دانشجویان مراکز تربیت معلم، دانشجویان متعهد خدمت و کارکنان، خانواده تحت تکفل (غیر دانش‌آموز) در قبال فوت و نقص عضو یا ازکارافتادگی جزئی و کلی دائم بر اثر حوادث و همچنین هزینه‌های پزشکی و اعمال جراحی مستلزم بستری در بیمارستان در طول شبانه‌روز در داخل و خارج از کشور تحت پوشش قرار می‌گیرند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: این بیمه نامه برای سال تحصیلی جاری در سه بخش حوادث و درمان، طرح جامع بیمه مسئولیت بیمه شدگان، اردو‌های راهیان نور و پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران صعب‌العلاج و پرهزینه با پرداخت حق بیمه پنج هزار و ۹۴۰ تومان برای هر نفر در طول سال تحصیلی طراحی و قابل ارائه است.

کریمی فر با توجه به ماده ۵۸ آیین نامه اجرایی مدارس شورای عالی آموزش و پرورش یادآور شد: مدیران مدارس باید ترتیبی اتخاذ کنند که همه دانش‌آموزان از طریق سایت همگام تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفته و به نحو شایسته، چگونگی استفاده از مزایای این بیمه نامه را به تمام دانش‌آموزان و اولیای آنان اطلاع رسانی کنند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیمه حوادث دانش آموزی در ۱۲ ماه سال اعتبار دارد، گفت: در بیمه حوادث دانش آموزی، نفس و شخص دانش آموز و نه صرفا حضور فیزیکی آنها در مدرسه ملاک است.

 

برچسب ها: وزارت آموزش و پرورش ، ویروس کرونا ، بیمه حوادث دانش آموزی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا بیمه حوادث دانش آموزی بیمه حوادث دانش آموزی دانش آموزان بیمه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۸۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر دوشنبه در آئین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی عناصر تعلیم و تربیت و همه معلمان و مربیان، شاهد اتفاقات خوبی در استان بودیم.

وی تصریح کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است؛ به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ابراز کرد: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت و ساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

اسماعیلی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

وی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، خاطرنشان کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش یافته و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 6098057

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند