Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره چرایی دریافت حق بیمه حوادث دانش‌آموزان آن هم در شرایط تعطیلی مدارس و آموزش‌های غیر حضوری توضیح داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غیرحضوری بودن آموزش دانش‌آموزان در بیشتر مناطق کشور و از سوی دیگر دریافت حق بیمه حوادث از دانش‌آموزان موضوعی است که از سوی خانواده‌ها محل پرسش قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گودرز کریمی‌فرد؛ مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره دریافت حق بیمه حوادث دانش‌آموزی آن هم در وضعیتی که مدارس تعطیل بوده و آموزش‌ها غیر حضوری است، گفت: در ماده 58 آیین نامه اجرایی مدارس مصوب شورای عالی آموزش و  پرورش به صراحت اعلام شده است مدیران مدارس الزاماً باید تصمیمی اتخاذ کنند که تمام دانش‌آموزان تحت پوشش بیمه حوادث قرار بگیرند.

وی افزود: البته مدیران مدارس باید به نحو شایسته چگونگی استفاده از مزایای بیمه نامه حوادث را به تمام دانش‌آموزان و اولیا اطلاع‌رسانی کنند، پس این الزام قانونی است و بیمه حوادث دانش‌آموزان ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و باید عملیاتی شود.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: بیمه نامه حوادث دانش‌آموزی در دو بخش تهیه و تدوین شده است؛ بخش نخست، حوادث و درمان مازاد دانش‌آموزان و بخش دوم، مسئولیت مدنی بیمه‌شدگان در قبال یکدیگر و البته اشخاص ثالث.

کریمی‌فرد ادامه داد: حادثه ممکن است در مدرسه، منزل یا حتی در خارج از مدرسه اتفاق بیفتد بنابراین خیلی ارتباطی ندارد به اینکه مدرسه حتماً باید دایر باشد و دانش‌آموزان در کلاس‌های درس حضور داشته باشند. مهم این است که بیمه‌نامه حوادث دانش‌آموزی در طول شبانه‌روز و در هر مکانی تمام دانش‌آموزان بیمه شده را به مدت یک سال تحصیلی در بخش حادثه، درمان مازاد و مسئولیت مدنی تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی اضافه کرد: با بیمه نامه حوادث، دانش‌آموزان در برابر هر نوع حادثه در طول شبانه روز چه در مدرسه و چه خارج از مدرسه تضمین خواهند بود چرا که اعتقاد داریم بالاترین هدف برای دانش‌آموزان و اولیا آرامش ذهن است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا بیمه دانش‌آموزی در 9 ماه سال تحصیلی معتبر است یا 12 ماه سال، متذکر شد: این بیمه در 12 ماه سال معتبر است و دانش‌آموزان در تابستان نیز تحت پوشش این بیمه قرار دارند چون ممکن است در مدارس باشند و امتحانات شهریور را داشته باشند.

کریمی فرد همچنین گفت: دورنمای کرونا دارای ابهامات زیادی است و در شرایط فعلی نمی‌توان فضای حضور یا عدم حضور دانش‌آموزان را مشخص کرد، در بیمه نامه حوادث شخص دانش‌آموز ملاک است و نه صرفاً حضور فیزیکی او در مدرسه. در بیمه نامه حوادث دانش‌آموزی بنابر تعهدات انجام شده جبران غرامت فوت ناشی از هر نوع حادثه که ممکن است سیل، زلزله، صاعقه و اتفاقاتی در منزل یا خیابان باشد، هزینه‌های درمان سرپایی و بیمارستانی،  هزینه‌های جراحی ناشی از بیماری که ممکن است فرد در بیمارستان بستری شود و مازاد بر سهم بیمه پایه پیش بینی شده است.

وی عنوان کرد: در بیمه نامه حوادث هزینه خرید و پیوند کلیه لحاظ شده است و طبق اعلام انجمن حمایت از بیماران کلیوی خسارت آن را تا سقف تعیین شده پرداخت می‌کنیم، کاشت حلزون برای دانش آموزان تعریف شده است، در بخش مسئولیت مدنی جبران غرامت فوت ناشی از حادثه در حد دیه کامل و غرامت نقص عضو ناشی از حادثه برمبنای میزان نقص عضو  و رأی مراجع ذی صلاح تا حد دیه کامل قابل پرداخت است، جبران سایر هزینه‌ها در بیمه حوادث تا مبلغ 50 میلیون تومان علاوه بر موارد تعریف شده از دیگر مزایایی است که پیش بینی شده است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در شبکه خبر درباره مبلغ بیمه دانش‌آموزی و سقف تسهیلات گفت: سقف تسهیلات بستگی به آپشن‌ها دارد. مبلغ دیه کامل چقدر است؟ ما آن را پرداخت می‌کنیم. غرامت نقص عضو چقدر است؟ بستگی به مبلغی دارد که رأی مراجع ذی صلاح تعیین می‌کند و از 150 میلیون تومان به بالا است. هر دانش آموز 5 هزار و 940 تومان برای یک سال تحصیلی بابت بیمه دانش‌آموزی پراخت می‌کند در واقع با این رقم سلامت و درمان دانش‌آموزان را  حداقل در یک سال تحصیلی در این شرایط کرونایی و مشکلات دارو و درمان تضمین می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش حوادث دانش آموزی بیمه نامه حوادث دانش آموزان حق بیمه حوادث سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۳۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری