Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، براساس قرارداد منعقده بین وزارت آموزش و پرورش و شرکت بیمه گر،تمامی دانش آموزان مشغول به تحصیل در مراکز آموزشی وابسته به این وزارتخانه در سراسر کشور، در مقابل خطرات ناشی از بروز حادثه تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.

قرارداد بیمه حوادث ودرمان دانش آموزی هرساله با آغاز سال تحصیلی شروع و تا مدت زمان یکسال اعتبار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درسال ۱۳۶۱ دریافت بیمه‌نامه حوادث برای همه دانش آموزان اجباری اعلام شد و ازآن زمان تا اکنون، ثبت نام دانش آموزان با پرداخت حق بیمه حوادث آن‌ها انجام می‌شود.

 گودرز کریمی فر ، مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش،بیمه نامه حوادث دانش‌آموزی سال 98-99 را به  دو بخش تقسیم کرده که مورد نخست ، شامل تعهدات در بخش حادثه و درمان مازاد دانش آموزی به صورت شبانه روزی در داخل یا خارج از مدرسه بوده  و بخش دوم هم مربوط به طرح جامع مسئولیت مدنی بیمه شدگان در قبال یکدیگر (مدیران، کارکنان، دانش آموزان) و اشخاص ثالث در فضا‌های آموزشی و پرورشی و اماکن متعلق به آموزش و پرورش، اردو‌های دانش‌آموزی و یا راهیان نور است.

براساس آمار اعلام شده در سامانه سناد آموزش و پرورش،حدود 14 میلیون و 468  هزار و 744 نفر دانش آموز تا 25 شهریور سال 98 در این سامانه ثبت نام شده اند.

هزینه حق بیمه هردانش آموز درسال تحصیلی 98-99 هفتاد هزار ریال بوده است.

با یک ضرب و تقسیم ساده مشخص می شود که رقم حق بیمه سال تحصیلی مذکوردراین قرارداد بیمه ای  از رقم یکصد میلیارد تومان فراتر می رود.

ضرورت پوشش بیمه نامه حوادث دانش‌آموزان بر کسی پوشیده نیست اما، تعطیلی مدارس از بهمن ماه سال 98براثر شیوع ویروس کرونا محل ابهامی برای والدین در خصوص بیمه حوادث دانش‌آموزی شده است.

ازسوی دیگر شدت شیوع ویروس کرونا در روزهای اخیر و زمزمه‌هایی که از برقرار بودن آموزش در سال آینده به صورت آنلاین وجود دارد، سبب شده که هزینه  دریافتی مدارس مطرح شود.

چراکه در صورت عدم حضور دانش آموزان در مدارس و آموزش به صورت مجازی،بیمه حوادث دانش آموزی دیگر تعریف همیشگی خود را ازد ست خواهد داد.

علی اللهیارترکمن، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، گفت که بیمه حوادث دانش آموزی برای سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ همچنان برقرار است اما آموزش و پرورش شرایط خاص سال تحصیلی جدیدرابرای قرارداد جدید در نظر گرفته و شرکت بیمه‌گر باید شرایط آموزش مجازی را هم مدنظر قراردهد.

اللهیارترکمن اذعان داشت که آموزش و پرورش کشور برای اینکه بتواند از خدمات با کیفیت شرکت‌های بیمه‌ای در زمینه دانش‌آموزان استفاده کند، هر سال تابستان از شرکت‌های بیمه‌ای استعلام قیمت و نوع خدماتی که ارائه می‌کنند را می‌گیرد.

به گفته وی آموزش و پرورش پیشنهادات شرکت‌های بیمه‌ای را با حضور کمیته‌های ذی‌ربط بررسی کرده و شرکتی که پایین‌ترین قیمت و بالاترین خدمات را ارائه کند می‌تواند قرارداد حوادث دانش‌آموزی سال 1399-1400 را با آموزش و پرورش امضا کند.

به طورطبیعی، زمانی که دانش آموزان در منزل خواهند بود و در محیط آموزشی مدارس حضوری جدی  ندارند، حادثه ای از نظر مسئولیت فرد آموزش دهنده  برای دانش آموزان وجود ندارد و مسئولیتی را متوجه آموزش و پرورش نمی کند.

درشرایط آموزش مجازی، ریسک قطعی اینترنت و یا خرابی سیستم کامپیوتر و تبلت دانش آموزان بیشتر به چشم می آید که البته هیچ یک از این ریسک ها هم مسئولیتی را متوجه آموزش و پرورش نمی کند.

بنابراین این پرسش همچنان پابرجاست که با وجود درمنزل ماندن داشن آموزان ، وزارت آموزش و پرورش چگونه تکلیف بیمه حوادث دانش آموزی را روشن خواهد کرد و در شرایط آموزش مجازی چه پوششی مدنظر آموزش  پرورش بوده و چه ریسکی را بیمه  خواهد کرد.

چراکه قبل از تعریف پوشش بیمه باید تکلیف ریسک آن مشخص شود.

والدین دانش آموزان بر این باورند که خرید بیمه نامه دانش آموزی نیاز به یک توجیه اقتصادی دارد و باید یک نیاز جدی وجود داشته باشد که برای آن هزینه ای  را در نظر بگیرند.

درست است که حق بیمه‌ پرداختی بیمه نامه حوادث دانش آموزی برای والدین یک دانش آموز رقمی زیادی نیست  اما با ضرب و تقسیم همه دانش آموزان مشخص خواهد شد که چه رقم هنگفتی بابت این قرارداد پرداخته می شود.

پربیننده ترین نرخ سودبانکی چقدر و چگونه افزایش یابـد؟ بانک ملت نمادی شاخص‌ساز در بازار سرمایه پیشنهاد افزایش ۲۶درصدی حقوق بیمه شدگان روستایی افزایش بیش از ۳۰۰ درصدی سرمایه بانک ملت و تایید صورت‌های مالی شگردهای تقلب در بیمه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش حق التدریسی ها بیمه فرهنگیان معلمان صنعت بیمه اخبار فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان معلمان حق التدریس اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش حق التدریس آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش رتبه بندی معلمان بیمه دانش آموزی رتبه بندی فرهنگیان استخدام حق التدریسی ها معلمان استثنایی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بیمه حوادث دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش بیمه نامه حوادث دانش آموزان سال تحصیلی بیمه ای حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۳۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مشکی صبح دوشنبه در در کارگاه آموزشی رابطان طرح داناب در اردبیل با تاکید بر اینکه همه ما باید سفیر نجات آب در استان باشیم، اظهار کرد: طرح داناب فرصت مناسبی است که بتوانیم با تغییر نگرش در راستای حفظ و نگهداری محیط زیست و نجات آب تاثیر گذار باشیم.

وی خاطرنشان کرد: طرح داناب فرصت مناسبی است که بتوانیم با تغییر نگرش در راستای حفظ و نگهداری محیط زیست و نجات آب تاثیر گذار باشیم.

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل با تاکید بر اینکه دانش آموزان را به سمتی هدایت کنیم که در کنار مسایل آموزشی نسبت به کمبود آب حساس باشند، تصریح کرد: شناخت مهمترین پایه حرکت است و در موضوع آب بحث شناخت و آموزش اهمیت موضوع، در اولویت است.

مشکی آموزش های کیفی در بحث آب را یادآور شد و بیان کرد: از مدیران و دبیران مجری طرح داناب درخواست داریم تا با برنامه ریزی، اکثریت دانش آموزان مدارس را با موضوع کمبود آب و چگونگی صرفه جویی آن آشنا کنند.

وی گفت: با اجرای پویش و اطلاع رسانی ها، استفاده از پوسترها و وسایل آموزشی، امیدوار هستیم که بتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

در ادامه این کارگاه آموزشی از پوستر مفهومی طرح داناب رونمایی شد و کارشناسان و متخصصان شرکت آب منطقه ای استان، به ارائه مباحث آموزشی و تبیینی پیرامون طرح داناب پرداخته و به سوالات حاضران پاسخ دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، طرح داناب در استان اردبیل با همکاری شرکت آب منطقه ای و اداره کل آموزش و پرورش و مشاوره اجرایی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اجرایی می شود.

کد خبر 6097952

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند