Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،عیسی رحیمی گفت: هر سال همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید مبلغی بابت بیمه یکسال دانش آموز از خانواده‌ها گرفته می‌شود که این مبلغ امسال برای سومین سال پیاپی همان ۷۵ هزار ریال بود و تغییری نکرده است.

وی با بیان اینکه قبل از آغاز سال تحصیلی دستورالعمل بیمه حوادث دانش آموزی به مناطق شانزده گانه آموزشی استان اعلام شد، افزود: هیچ مدرسه‌ای حق دریافت مبلغی بیشتر از آنچه که تعیین شده نداشته و در صورت مشاهده علاوه بر عودت مابقی به دانش آموزان با کارکنان خاطی مدرسه نیز برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره تعاون و امور رفاهی آموزش و پرورش استان کردستان ادامه داد: بیمه دانش آموزان تنها مختص مدرسه نیست بلکه در طول یکسال (اول مهر تا پایان شهریور) هر گونه اتفاق و حادثه‌ای برای دانش آموز رخ دهد، بیمه به اشکال مختلف جوابگوی جبران خسارت وارده است.

رحیمی با اشاره به اینکه تعهدات حوادث دانش آموزی در بخش‌های مختلف متفاوت است، یادآور شد: براین اساس جبران غرامت نقص عضو تا یک میلیارد ریال و کمک هزینه انواع پیوند‌ها نیز تا ۳۰ میلیون ریال است.

وی بیان کرد: براساس این بیمه همچنین برای جبران هزینه درمان سرپایی و بیمارستانی ناشی از هر حادثه تا مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال و جبران هزینه‌های ناشی از حوادث جرحی نیز تا ۷۵ میلیون ریال پرداخت خواهد شد.

رئیس اداره تعاون و امور رفاهی آموزش و پرورش کردستان گفت: براساس دستورالعمل این بیمه برای کاشت حلزون تا سقف ۱۰ میلیون ریال، سمعک ۲۰ میلیون ریال و برای هزینه‌های درمانی دانش آموزان دارای بیماری صعب الاعلاج نیز تا سقف ۲۰ میلیون ریال پرداخت می‌شود.

رحیمی با اشاره به تعهدات این بیمه در حوزه اردوی دانش آموزی نیز اظهارداشت: در اردو‌های راهیان نور اگر اتفاقی برای دانش آموز بیفتد دیه کامل به خانواده او پرداخت خواهد شد.

وی افزود: در سایر اردو‌ها نیز در صورت روی دادن حادثه برای دانش آموز در صورت فوت از طریق این بیمه هزینه مواردی همچون کفن و دفن تا سقف ۷۰ میلیون ریال و نقص عضو نیز تا یک میلیارد ریال پرداخت می‌شود.

رئیس اداره تعاون و امور رفاهی آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: علیرغم باور برخی از خانواده‌ها مبنی بر اینکه بیمه دانش آموزی فقط اسم بیمه را یدک می‌کشد و کاری انجام نمی‌دهد در یکسال گذشته چند دانش آموز که دچار حوادث مختلفی شدند به روش‌هایی غرامت دریافت کردند.

رحیمی با بیان اینکه مدیران ما هنوز هم بخشنامه‌های این بیمه را بدرستی مطالعه نکرده و معلمان و خانواده‌ها نیز آگاهی کافی در مورد این بیمه ندارند از رسانه‌ها خواست اطلاع رسانی لازم در این زمینه را در جامعه انجام دهند.

انتهای پیام/م

تعهدات حوادث دانش آموزی در بخش‌های مختلف  بیمه متفاوت است

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۹۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان

 حمید علیدادی سلیمانی گفت: با تلاش همکاران این شرکت ۱۵۰۰ دستگاه کنتور نصب شد که این تعداد در هشت سال گذشته بی‌سابقه بود.
 

وی افزود : کشاورزان می‌توانند با اقدام برای نصب کنتور هوشمند از تسهیلات بدون بهره استفاده کرده و هزینه‌های آب بهای خود را کاهش دهند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ هزینه آب مصرفی چاه‌های کشاورزی مجاز فاقد شمارشگر به شکل قابل‌توجهی افزایش می‌یابد، بیان کرد: بر اساس بند "ب" تبصره هفت قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و برای حفظ و صیانت از آبخوان‌های کشور، شرکت‌های آب منطقه‌ای مکلف شده‌اند از چاه‌های مجاز دارای کنتور هوشمند بر اساس برداشت مجاز آنها در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی کشاورزی و راهبردی (استراتژیک) کشور به ازای هر مترمکعب برداشت آب از آبخوان‌ها معادل ۲۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شراط مذکور معادل ۵۰۰ ریال هزینه دریافت کنند.
علیدادی سلیمانی تصریح کرد: این در حالی است که برای چاه‎های مجاز فاقد کنتور هوشمند در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی و راهبردی تا سقف ظرفیت پروانه بهره‌برداری به ازای هر مترمکعب برداشت آب معادل ۳۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شرایط مذکور معادل ۷۰۰ ریال هزینه دریافت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • دانش‌آموزی که داماد معلمش شد! | ویدئو
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند